tiistai 26. huhtikuuta 2011

Todisteita keltaisesta

Teimme tuossa jokin aikaa sitten työkavereiden kanssa kimppatilauksen helmiä. Otin mm. sekalaisen pussin keltaisia särmikkäitä helmiä, mikä aiheutti melkoista hämminkiä kanssa tilaajissa. Niistä keltaisista on saanut kuulla aina välillä, että voiko niitä käyttääkin mukamas jossain. Myönnetään, että keltainen on minulle itsellekin hieman outo väri, enkä sitä oikein osaa käyttää. Sama pätee kyllä oranssiinkin. Tai no oikeastaan oranssi on vielä oudompi mulle, ainakin mitä pukeutumiseen yms. tulee.

Sitten kun äitee esitti toiveen jonnin sorttisista avaimenperistä, niin päätin pistää keltaisen testiin.
siinä se nyt on, keskimmäisenä :
Niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäisenä tästä kokoelmasta lähti maailmalle juuri tuo keltainen avaimenperä/härpäke. Hahaa!

torstai 21. huhtikuuta 2011

vihdoin...

..sain kännykästä kuvat pihalle! Ei olekaan kestänyt kuin puolisen vuotta tämä prosessi. Tässä nyt sitten kuva viimeistellystä piposta tai pikemminkin pipohärpäkkeestä ;) Eipä ole ikävä näitä pakkasia, sen voin luvata!

Heijastinnauhaa ja muutama helmi

Alkuperäinen postaus löytyy täältä

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lisää kakkua kiitos

Tässä on nyt meneillän pienehkö kakkukausi. Esin oli tapaus sacher, tässä postauksessa tulee toisen puolen synttärikakku, ja noin kuukauden päästä olisikin sitten vuorossa oma synttärikakku.

Täytteenä banaania, rahkakermaa ja pätkishaketta
Koristelussa hieman maltillisempi linja tällä kertaa. Päällä vain banaaneja hyytelösokerilla kuorrutettuina. Meinasi kyllä käydä pieni hasardi senkin kanssa, kun lukihärö iski. Katsoin ohjeesta että 1/4 dl sokeria ja 1 1/2 dl vettä ja aloin keittelemään. Ehdin muutamaan banaanisiivun laittaa paikoileeenkin kun iski epä usko että tuleeko tästä lirusta muka jotain hyytelöä. No eihän siinä ohjeessa oikeasti ollutkaan kuin 3/4dl sitä sokeria. Eikun uusiksi!

Mantelilasturivi pääsi taas reunakoristeeksi, kun mulla pyörii kaapinpohjalla mantelilastupussi, joka menee kesällä vanhaksi, enkä oikein keksi niille lastuille muutakaan käyttöä...

Ehkä niitä käsityöprojekteja seuraavassa postauksessa sitten... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...