lauantai 10. syyskuuta 2011

Musta bolero

En kovin paljoa kesäisin neulo, mutta tänä kesänä sain yhden boleron sentään tehtyä. Oheena oli tämä pitsibolero Ravelryssä. Pitihän sitä ohjetta kuitenkin soveltaa hieman. Alunperin ohjeen bolero kudMusotaan suorakaiteen muotoisena, ja päistä ommellaan vain pienet sivusaumat yhteen. Minä kuitenkin epäilin hieman istuvuutta eru puolella, joten päätin hieman soveltaa ja teinkin lyhennettyjä kerroksia etupuolelle.






Puikot: 3mm ja 4mm
Lanka: Gjestal Elegante, n. 150g

maanantai 5. syyskuuta 2011

Helmiplaneetan haasteet 4


On tullut aika julkaista viimeinen Helmiplaneetan haastekoru. Tällä kertaa haasteen aiheena oli kylmät värit. Mikäpä sopisi tähän aiheeseen paremmin kun vanha kunnon jäänsininen :)

Blogger on tuttuun tapaansa yhteistyöhaluton, ette uskokaan miten paljon säädin ton yhden kuvan kanssa. Lopulta kuva piti tallentaa "kyljellään" oikealle päin, kun tämä ihana ohjelma halusi aina kääntää kuvaa 90 astetta vasemmalle. Tästä syystä kuvia on van yksi, en kerta kaikkiaan jaksa kikkailla useamman kuvan kanssa. Voisin myö veikata, että ajastuskaan ei toimi. Julkaisu aika pitäis olla klo 10. Katsotaan miten käy o_O










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...