tiistai 27. joulukuuta 2011

Helmiplaneetan haaste 1/2012

Helmiplaneetalla on taas haastekierros menossa kevään messuja ennakoiden. Ensimmäisen haasteen aiheena oli ROCK, ROCK.  Minulla sattuikin juuri sopivasti valmistumaan musta-punainen korusetti, joka sopii erittäin hyvin tähän teemaan. 




sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Pink Jelly

Juuri ajoissa joulupukin konttiin valmistui tällainen pinkki-harmaa-raidallinen huivi. Ohje tähän löytyi Ravelrystä  mistäpä muualta. Huivin röyhelöstä tulee mieleen jostain syystä sellaiset hyllyväreunaiset merieliöt, meduusat tai merimakkarat tai mitä niitä nyt onkaan. Onneksi huivi on kuitenkin hyvin pehmoisen tuntuinen, joten mielleyhtymä jää varsin mukavalle asteelle.

Pinkkiraidallinen merimakkara?

Ei vaan huivi, kaulahuivi 

Langat: 2 kerää Cewed Delano lankaa ja röyhelöön 1 kerä Novita Woolia
Puikot: 3,5
Tarkempaa tietoa Ravelrystä täältä

Huivin saajalle totesin, että jos et tykkää, niin lahjoita eteenpäin tai käytä vaikka lattianmoppaukseen ;) Ainakin huivi kiepsahti suorastaan sujahtaen saajansa kaulaan, joten ehkä se pääsee vielä toteuttamaan huiveuttaan julkisillakin paikoilla. 

lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

Blogin päivittäminen on taas jäänyt, ehkä nyt joulupyhinä olisi aikaa postata muutama projekti. Näin jouluaattona haluan kuitenkin toivottaa kaikille tänne eksyville:

Hyvää Joulua! 


kynttelikön mansetit metallilangasta ja helmistä kieputetut
(olisivat voineet olla runsaammatkin, mutta lankaa oli rajoitetusti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...