sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Aivovaurio

Päätimme tänä vuonna pitää Halloween pippalot pitkästä aikaa. Valmistautuminen aloitettiin hyvissä ajoin. Elokuun lopulla tilasin aivomuotin hyydykekakkua varten. Ja pitihän sitä testata heti sillon. Kakun massa jäi vähän turhan pieneksi, ja muotti siten vajaaksi. Tästä syystä se otti vähän damagea kun irrottelin hyydekeen lautaselle. Hyvää oli siitä huolimatta.

Aivovaurio lautasella

Aika gaumeeta, sanoisin
Halloween tarjoilemisista ja muustakin liittyvästä on tulossa lähiaikoina lissää ;).

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pitsikkäät ja mummon pitsialushousut

Neulomispuolella olen saanut muutama pikkuprojektin tehtyä. Toinen projekti oli ranteenlämmittimet. Lankana ONline supersocke alpakka sekoitelanka. Ei mennyt juuri paljoa lankaa. Ovat sopivan pehmoiset, eivätkä kutita. Siis juurikin hyvät näin syksyllä. Ja taas tuli muuten turkoosia, oho!


Pitsikkäät Ravelryssä
Puikot 2,75

Kuvausrekvisiittaa ;) 

Ja sitten ne mummon pitsialushousut, eli kynsilakkaukset, joista kaveri totesi, että näyttää ihan pitsialushousuilta :D Näitä kynsikuva saattaa aina välillä tulla, tällä tosin kertaa ujutin tämän tänne neuleprojektin lomaa aika hienosti :P

Essie Pink Diamond, musta leimauslakka ja QA36 laatta

lauantai 20. lokakuuta 2012

Poutapilviä

Poutapilvi Ravelryssä
Puikot 3,75
Drysil Garn Daliaa vajaa 2 kerää
Tahdoin kesä/syksy/kevät myssyn. Ei auttanut kun tehdä. Siitä tuli vähän iso, mutta käytän sitä silti. Puuvillalanka painaa enemmän kuin mihin olen tottunut, syytän sitä tästä koko-jutusta.

Myssyn kuvausta varten piti lähteä ihan Tallinnaan saakka, että saatiin poutasää. No ei nyt ihan sentäs, mutta pakko sanoa, että tänä kesänä ja syksynä on ainakin satanut! Ei voi väittää, että olisi liian kuivat kelit olleet. Ei. Takaisin myssyyn.

Tämä tuli siis valmiiksi jo kesällä ja on ollut säiden takia (mainitsinko jo että on vähän ollut sateista?) jo kovassa käytössä elokuulta alkaen. Aamuisin helppo vetäistä päähän kun suuntaa töihin.

Päälaen loput kavennukset vetelin ihan omasta päästä. Taas. Ohjeiden noudattaminen, on se vaikeeta!



Vähän se lörpöttää liian pitkällä niskassa. Ei haittaa!
Ei ainakaan mene tukka littaan.


keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Nöf nöf vaan sullekin

Tämmöinen Nöf-Nöf tuli tehtyä polymeerisavesta. Tuo toinen puolisko omikin sen jo itselleen avaimenperäksi, ennen kun ehdin possua sanoa.

Nöff?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...