lauantai 30. maaliskuuta 2013

Siivet

Epäsymmetriaa, renkaita ja ketjua ja muutama helmi riipuksiksi. Ei uskoisi, että tämän teossa kauaa menisi. Ihan huolella sain siihen kyllä uppoamaan aikaa. Tietysti myöhäisellä kellon ajalla ja väsymyksellähän ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Ei tietenkään! Muutama ärräpääkin saattoi päästä ilmoille, mutta sekään ei johtunut väsymyksestä vaan erikoisen ja julmasti oikkuilevista korunosista. Kyllä näin o!



Siivet sun sydämeen

Rauhallista pääsiäistä kaikille :) ja tervetuloa uusille lukijoille!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Talvikukkia

Talvella on erilaiset kukat, vaikka kevättä kohden mennään kovaa vauhtia. Heijuja taas siis :)
Kukkasia kevättalveen



keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Voihan geeli!

Miten tässä nyt näin pääsi käymään? En ymmärrä ollenkaan. Lähti juna ihan totaalisesti lapasesta, jos nyt niin voi sanoa. Kaveri tilasi itselleen geelikynsien teko setin, ja kutsui mut melkein puolihuolimattomasti käymään ja että hän voisi laittaa mullekin geelikynnet. Koska mun omat kynnet liuskottuu helposti, varsinkin jos vähänkään lakkailee, niin idea oli musta hyvä. En ajatellut asiaa sen pidemälle silloin. Ja niinhän siinä kävi, että osui ja upposi.

Ne ekat kynnet tehtiin ihan vaan oman kynnen päälle geelaamalla. En usko, tulen tippeihin sekoamaan itse kovinkaan helposti. Kohtelin niitä kynsiä aika rajusti, juurikaan en niitä varonut, ja irtihän ne alkoivat napsahtelemaan parin viikon kuluttua. Sillä aikaa olin jo niin koukuttunut ideaan kestävistä kynsistä, että menin ja tilasin itsellenikin geelikynsien tekoon perussetin. Viimeinen niitti ekoille geeleille oli tämän viikon remppa-hommat (niistä lisää myöhemmin). Lopulta irrotin loputkin kynnet.

Eilen oli sitten aika tehdä uudet geelit. Samainen kaveri tuli työnjohtajaksi ja viralliseksi valvojaksi. Ja nyt on iiiihanat kynnet! Katsokaa vaikka (mutta älkää katsoko kuivia kynsinauhoja)

Vaaleaa shimmeriä, vaiko onko tuo nyt sitten holoa?
Vielä on nämä termit hieman hukassa...
Parit blingbligit riittää
 Lyhyethän nämä on, mutta ei mun harrastuksilla ja työnkuvalla oikein pitkiä pidettäisikään. Nyt jännätään kauanko nämä pysyy kiinni, mutta onneksi on lyhyt matka kynsistudioon!

Sitten vielä lyhyesti tarvikkeet geelikynsien tekoon, jos jota kuva vaikka kiinnostaisi.
Geelejä, putsausainetta, ruusupuutikkuja, viiloja.
Paketiin kuului lajitelma tippejä ja tippileikkuritkin.

UV-uuni

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Leivotaan betonia!

Auttavakäsi hommissa.
Ai että kun tulee hyvää kuravelliä!
No ei nyt ihan betonia, mutta lattiatasotetta kuitenkin :) Töistä se lähti. Joku bongasi ruokatunnilla naisten lehdestä tasoitemassalla tehtyjä kynttilän jalkoja ja klassikkoa lainatakseni, siitä se ajatus sitten lähti. Pidimme töissä yhden askartelukerran, minkä lisäksi innostuin kotonakin kuravellin keittoon.Ystävän kanssa tietysti!


Kuravelli tehtiin ihan summamutikassa. Ei siis punnittu jauhoja ja laskettu vesimääriä. Kunhan sekoitettiin vettä jauhoihin, kunnes saatiin aikaiseksi kohtuu tanakka, mutta silti juokseva massa.


Sitten vaan kaatelemaan massaa eri mallisiin valuastioihin. Meillä oli käytössä muffinssivuokia, muovipulloja ja muovisia hillopurkkeja. Lisäksi tein Halloweeniä varten suklaarasian pohjamuoveista ja coctailtikuista kylttejä varten varsia.
Valuvaihe, kynttilät paikoillaan muoteissa
Oleellista on muistaa pyöritellä kynttilöitä massassa, jotta eivät
jämähdä kiinnni


Älkää kysykö! Projektin virallinen häröilykuva :D

Kuivumassa
Vas. reunassa näkyy coctailtikku-varret 
Irrotteluvaiheessa tuli todettua, että paperiset muffinssivuoat eivät tosiaan toimi tässä hommassa. Paperi jäi kiinni massaan. Ehkä olisi pitänyt kokeilla irroitella jo kun ovat vielä kosteita? Toisaalta paperikin olisi ollut silloin vielä märkää. Summa summarun, en suosittele paperivuokien käyttöä!

Jokunen valmis betonileivos onkin on ollut näkyvillä hetken. Halloween pöperö -postauksesta löytyy kynttilälautanen ja kruunukynttilän jalkoja + coctailtikku-varret käytössä. Ainakin jos tarkkaan katsoo ;)

Kauan siinä kestikin, että sain tämänkin julkaistua. Nämä kun kuitenkin leivottiin jo hyvissä ajoin ennen joulua.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Erikoisprojekti

Kuinka monella on ollut tälläset lapsena, sanokaa hep?
Edestä puuttuu vielä yksi poikkipuu tässä kuvassa
Tilasin varaosan mieheltä. Sitä odotellessa
Entäs kuinka monella on käynyt aikuisiällä mielessä, että näillä voisi jotain tehdä? HEP!

Näillä olisi tarkoitus testata teoria käytäntöön. Saas taas nähä mitä tästäkin tulee! 
Mohairia ja puuvillalankaa

Jatkoa seuraa ;) Ei taida kyllä varmistua ihan täksi talveksi...


lauantai 2. maaliskuuta 2013

Silver lining

Mie tykkään Hurtsista. Ja sehän ei liity tähän koruun muuten kuin, että kuuntelin Hurtsiä kun tämä rannekoru sai alkunsa. Ja onhan tuo ihan osuva nimi tälle korulle, eikös?


perjantai 1. maaliskuuta 2013

Puna-valkoista ja hopiaa kynsillä

Löysin täydellisen punaisen kynsilakan. Olihan sitä pakko kokeilla. Kaveriksi valkoisia kuvioita leimaamalla. Päälle Im Out the Door pikakuivattava. Kestivät sunnuntaista keksiviikkoon melkein virheettöminä. Torstain uimahallikäynti oli näille kuolemaksi.

Color Clob P is for Pride
Konadin valkoinen leimauslakka
KOnadin M63 laatta
Punaisia seurasi hopeinen kausi.
Flomarin Holographic lakka
kynsitarrat
Essie Set in stones 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...