tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lomalle lompsis!

Kauan odotettu kesäloma on täällä! Viime pari viikkoa ovat olleet todella työläitä töissä.  Ei niinkään työmäärän tai muun sellaisen takia, vaan yksinkertaisesti siitä syystä että olen odottanut lomaa. Ja nyt se on täällä!  Kolme viikkoa lorvimista, tai kivoja projekteja,  pikkureissuja, ihan kumpi vaan tuntuu paremmalta.  Suunnotelmia ei juurikaan ole vielä, yksi viikonloppureissu on tiedossa.

Loman kunniaksi kesäkynsiä. Omia ja parit kavereilleni tekemät.

Haaleanvihreät glitter-överit
Vaaleaa shimmergeeliä ja vaaleanvihreää hilettä
Punaiset sotkugeelit
Color club P is for pride
Valkoinen leimauslakka
Kaverille kultaa geelaus
Flomar 807
Musta leimauslakka, Konad m3
Kynsiblogeissa pyörineet ovat varmaan kiinnittäneet huomiota siihen, miten niissä piireissä on tapana kuvata kynnet. Yleisin rekvisiitta jota kädessä pidetään on kynsilakka pullo. Aiemmista kuvista huomaa että mulla ei vielä ole ollut mitään vakiintunutta käytäntöä kuvaamisessa, mutta nyt luulen sen löytyneen! Banaani! Tästä voi repiä huumoria loputtomiin, joten tämä on tullut jäädäkseen kamut!

Tässä se on, ensimmäinen banaanikuva!
liukuvärjäysgeelit kaverille :)
Rimmelin helmiäsvalkoinen ja Flomar neonpinkki


tiistai 16. heinäkuuta 2013

Minun, minun, minun!

3xrannekoru


Puuvillanyöriä, vaijeria ja helmiä

Suljetaan napilla

vauhtimato

vähän enemmän kaikkea.. kiiltävää

minun statement 

kiiltomato

turkoosia, kirkasta ja mustaa lasia ja riipuksia

ketjua ja vaijeria

riipusmato




torstai 11. heinäkuuta 2013

Kimonononi mun

Kimonono eli mohairvillatakki. Ei ehkä ihan näille keleille tehty, mutta kun kerta valmistui niin pakko se on esitellä nyt. Okei, huijasin. Tämä valmistui jo kesäkuun alkumetreillä,  kuvaaminen taas kesti... Kuukauden. Eihän se nyt ole juuri mitään... Ihan vasta eilenhän mä tän päättelin. Juujuu.

Alkuperäinen malli oli paljon pidempi,  mutta tein tarkoituksella lyhyemmän.  Pitsikuviossa on varmaan  sen miljoona virhettä,  etenkin takakappaleessa. Sitä ei onneksi itse juurikaan katsele ja muut ei varmaan edes huomaa mitään. (Toivossa eletään ja sillä aikaa neulemiitteihin laitetaan muuta päälle! Hehe.)

Kimonono
Hihat ovat sen verran leveät nimittäin
Napit siitä puuttuu, mutta voi olla että en tule niitä koskaan laittamaankaan. On nimittäin sen verran höyhenen kevyt takki, että napit varmasti vetäisivät ja venyttäisivät reunoja. Samettinen vyö saa luvan toimia sulkumekanismina tälle, kunnes keksin jotain muuta (eli en koskaan... Hahah)

Ohje löytyy täältä. Lämmin tuo tuntuisi olevan, ohuesta olomuodostaan huolimatta.

Lanka: Schoppel-Wolle Merino Lace 112g
Puikot: 5,5
Kimonono Ravelryssä

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Anna hyvän kiertää-haaste

Osallistuin jo joku aikaa sitten Anna hyvän kiertää -haasteeseen Sata ja yksi käsityötä blogissa ja vähän tuoreemmaltaan hyvän mielen haasteeseen Noita näppärän blogissa. Haaste on siis Pay It Forward -tyyppinen, sinä saat jotain ja sitten laitat hyvän mielen eteenpäin seuraaville.

Nyt ETSINTÄKUULUTAN blogini lukijoita osallistumaan, mukaan minun haasteeseen pääsee viisi ensimmäistä tätä postausta kommentoinutta. Lupaan tehdä osallistujille omin pikkukätösin jotain, mitä se on, sitä en vielä tiedä. Aikataulukin on vähän vielä levällään, mutta pyrin tämän vuoden aikana kuitenkin. Ainoa pyyntöosallistujille on, että oman aikataulusi mukaan, maksat hyvän mielen aikanaan eteenpäin :) Ja että laitat osoitetietosi myös minulle sähköpostiin kiraliann (at) gmail piste com

Molemmissa blogeissa joissa minä olen osallistunut oli tosiaan haastettujen lukumäärä 3, mutta kun minä olen kahteen eri haasteeseen osallistunut itse, niin ajattelin olevan kohdallaan ottaa useampi osallistuja omaani mukaan. Kerro viestissäsi vielä vaikka yksi lempivärisi ja yksi inhokkivärisi, muuten varmaankin onnistuisin valitsemaan juuri sen jälkimmäisen osaksi yllätystäsi. 

Ja Ei Kun Osallistumaan!

Kuvassa esiintyvät asiat/paikat eivät liity haasteeseen
millään tavalla :D Ehkä.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...