sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Banaani-kurkku-teippiä

Lisää erikoisia kuvausrekvisiittoja kynsille, olkaa hyvät! :D
Mintun värinen geelilakka ja Essien Set in Stones

Essien Pink Diamond ja Cute as Button liukuvärjäyksenä, valkoinen leimauslakka ja "muutama" bling

Vaalean keltavihreä geeli + turkoosi hilegeeli mustilla tähtileimoilla (Konad m3)

Mitähän sitä seuraavalla kerralla keksisi rekvisiitaksi....

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lähellä sydäntä -haaste

Korukoplan haaste, pitkästä aikaa. Tai onhan noita haasteita ollut tasaisen epäsäännöllisesti kevään ja kesänkin aikana, en vain ole osallistunut. Laiska minä. Nyt kuitenkin lähdin leikkiin mukaan.

Haasteen aiheena oli "Lähellä sydäntä". Haasteen vastaanottajien oli tarkoitus tehdä koru itselleen, koru josta pitää ja jota voisi käyttää arkena ja juhlana.

Tämmöinen siitä sitten tuli. Siitä en oikein tiedä kuvastaako tämä koru minua itseäni puhtaimmillaan, mutta olen tämän kevään aikana mieltynyt kovasti lohenpunaiseen väriin, joten se on nyt tällä hetkellä hyvinkin lähellä sydäntäni. Monia vuosia, voisi melkein sanoa, että vuosikymmeniä, en omistanut yhtään keltaista tai oranssia vaatetta, koska en vain pitänyt ko. väreistä. Saattaa olla hieman yllättävä tieto, niille jotka tuntevat minut ulkonäöltä hiusten värin takia (porkkana kun porkkana), mutta en todellakaan pystynyt ajattelmaankaan oranssia väriä päälleni missään sävyssä. Vain ja ainoastaan päähäni. Hehe.


Edelleen sellainen kirkas oranssi ja keltainenkin, ovat nounou, mutta lohenpunainen, se puhuttelee minua nyt kovasti. Halusin itselleni rannekorun. Halusin itselleni lohenpunaisen rannekorun. Helmet heitin tähäns melkein sattuman varaisessa järjestyksessä muistivaijeriin tavoitteena hallittu kaaos. Koru on massiivinen, sen puolesta se menee myös juhlissa, mutta enimmäkseen käytän sitä todennäköisesti arkena, muuten vaan piristämään päivää.


Täältä pääset katsomaan muut haasteeseen osallistujat.

tiistai 10. syyskuuta 2013

Karnaluks Tallinna

Taivas. Varjele. Kun. Se. On. Valtava.

Monet ovat sitä sanoneet, mutta ei sitä vaan usko ennen kuin itse näkee.

Kangasta ja pitsiä
Mulle sattui työreissu Tallinnan suunnalle tänä syksynä ja ohjelmaan oli vielä mahdutettu 3-4 tuntia vapaata aikaa kaupungilla shoppailuun. Ei kun kaveri kainaloon ja menoksi kohti Karnaluksia. Kävelimme Viru hotellilta Gonsioria Pronksille ja siitä Tartu maanteetä, kunnes pääsimme Karnaluksiin. Tällä matkalla bongasimme 3 kangaskauppaa ja yhden helmikaupan ihan kaupan päälle ;)

Tallinnassa oli syyskuun alussa vielä ihan täysi kesä. Paahduimme aika huolella, minä mustissa housuissani vielä. Olotila oli lyhyiden yöunien takia muutekin vähän hutera, joten kun pääsimme perille, piti mun himmailla ekat parikymmentä minuuttia, kun alkoi huimaamaan. Sisällä kaupassa oli myös tosi lämmin ja huono ilma, että sekin saattoi vaikuttaa huteraan olotilaan.

Muutama hassu lankakerä
Siinä sitten yritin pysyä tolkuissani ja käydä sitä tarviketaivasmäärää läpi. Huh huh! Ostokset jäivät kohtalaisen pieniksi, mutta olinkin jo etukäteen päättänyt, että en osta lankoja, en osta lankoja, en osta lankoja! Toin vain muutaman tuliaiskerän ja yhden neonpinkin villasekoitelankakerän itselle. Ihan vaan kun se oli 50% villaa ja 50% polyakryyliä. Kaikki muut tähän mennessä löytämäni neonvärilangat ovat olleet nääs 100% akryyliä.

Mukaan tarttui muutama kangas, vähän nauhoja, pitsiä ja vetoketjuja. Aikaa meillä oli Karnaluksin kiertämiseen noin 1,5h kun piti vielä ehtiä muut tuliaiset ostella ja pari niistä matkan varrelta bongatuista kaupoista katsastaa myös. Helmikaupasta tarttui mukaan mustaa ja valkoista Fimoa. Pääsee taas enkkulakujen tekoon :D
Pupuja! Pakko saada! :D

Summa summarum: Tänne pitää päästä uudelleen! Ja siihen on paree varata enempi aikaa...

torstai 5. syyskuuta 2013

Retroa

Mulla oli taannoin erilainen leivontapäivä. Silmukkamerkkejä ja korviksia polymeerisavesta. Näyttääkö tutulta? Kasarin eläneet tunnistaa ainakin :)
Keltainen pallo ja haamut ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...