perjantai 10. kesäkuuta 2016

Seuraava someruokahitti?

Tänä keväänä suurin someruokajuttu tuntuu olevan grillattu raparperi pekonikääreessä. Tämä on nyt ilmeisesti "se" juttu sitten avokaadopastahypetyksen. Itse en ole kumpaakaan näistä edellä mainituista maistanut (miten niin hidas hämäläinen?), mutta ideoimme jo yksi ilta parin ystävän kanssa seuraavia someruokahittejä.

Näistä saa ottaa minkä tahansa kokeiluun. Kunhan muistaa kertoa mistä idean sai ja muistaa tulla sitten kertomaan, että oliko hyvää!


Grillattua nakkia lehtikaalikääreessä
Grillattua kampelaa lehtikaalikääreessä
tai
kasvissyöjille vaihtoehtoisesti grillattua purjosipulia lehtikaalikääreessä
Nams!

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Josko sitä vähän salaattia...

Tässä yhtenä iltana baletin jälkeen ajattelin viattomasti, että josko sitä pienen salaatin tekisi. Ihan vaan salaattia, rucolaa, tomaattia ja kurkkua nyt alkuun.

Sitten muistin että kaapissa on parsakaalia. Lisäsin muutaman.

Muistin myös aurinkokuivatut tomaatit ja fetan. Joukkoon vaan! Vielä mahtuu!

Sitten homma riistäytykin aivan käsistä. Raejuustoa Paremesaania muutama raastele. Paahdettua sipulia. Ja tottakai viinirypäleitä! Täytyyhän niitä olla!

Olohuoneessa oli muuten niitä herneenversoja kasvamassa...


Siinä kohtaa kun katselin mantelilastuja kuiva-ainekaapissa sillä silmällä ja samalla mietin jääkaapissa olevia omenia, oli pakko todeta itselle, että josko olisi syytä peruuttaa ulos keittiöstä. Hitaasti. Ei äkkinäisiä liikketä!

Mutta kyllä oli hyvää

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Jämäballeriinat

Jämäballerinat eli tuttavallisemmin villashortsit. Balettitunneille lämmikkeeksi. Luulin kyllä jo postanneeni näistä, vaan empä ollutkaan. Ainakaan en itse löytänyt. Sama pää kesät talvet.

Joka tapauksessa nämä olivat valmiit noin vuosi sitten. Ja kuvattukin silloin jo. Sinällänsä poikkeuksellinen tilanne, kun yleensä postaaminen kinnaa kuvista. Tai oikeammin niiden puutteesta.


Jämäballerinat Ravelryssä
Langat erisorttisia jämälankoja enimmäkseen.
Mukailtu Tiina Huhtanimen Aalloilla ohjeesta

Raitaneuleen päättely on tuskaa. Kuten aiemmin tuli todettuakin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...