sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ystävälle

Malli on oma, ethän kopioi
This is my original model, please do not copy
Ystävällä on tulossa iltapukujuhlat ja hän kaipaili niihin jotain pientä kivaa :D Ajatuksena oli jonkinlainen hiuskoru tehdä. Kaikkein helpoten olisi korun voinut tehdä johonkin valmiiseen pantaan, siinä olisi ratkennut hiuksiin kiinnittämisen ongelmatkin samalla, mutta toiveena oli, ettei pantaa tarvisi käyttää. Tällainen siitä sitten tuli. Kiinnitys on tällä hetkellä kahdella tavallisella pinnillä, muttä täytyy vielä miettiä saisiko jonkun helpomman systeemin tehtyä.

Muutama kuva projektin varrelta
Materiaalit
Ensimmäinen osa tehty, vielä muutama jäljellä...

Saas nähdä minkä sorttista palautetta tulee :D joka tapauksessa toivotan tämän myötä maagista iltaa!

Pikainen sovituskuva :)10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

onpas se kaunis!

Kiralia kirjoitti...

Kiits :) Ilmeisisti uusi omistajakin tykkäsi tästä, koska rupesimme heti suunnittelemaan rannekorua kaveriksi.

Anonyymi kirjoitti...

mun pitää aina välillä mennä ihailemaan sitä tonne lipastonlaatikolle ja varmistaa ettei se vaan oo hävinny minnekään :D

terkuin uusi onnellinen omistaja :)

Kiralia kirjoitti...

Hahah :D Mä eilen vähän piirustelin suunnitelmia rannekoruun, mut ei vielä oikeen loksahtanut paikoilleen. Se kiinnitys mua vaivaa, et miten sen saa toimimaan... Koukeroitahan tulee ihan jo luonnostaan :P

Kiti kirjoitti...

Aivan upea koru! Olet näppärä sorminen nainen ja muuten tuota suunnitelmaa kun katsoin taidat olla myös hyvä piirtäjä :)? Varmasti on upea ilta ystävättärelläsi kun on jotain näin kaunista hiuksiin laittaa.

PS. oikein mukavaa että löysit tien kirsikkalehtoon nyt pidetään peukkuja arpaonnellesi. Onnea uudelle blogillesi tulen tänne mieluusti uudelleen vierailulle.

Kiralia kirjoitti...

Kiitos Kiti! Jonkin verran on suotu piirtotaitoa, kyllä. Pystyn kohtuullisen hyvin piirtämään sen mitä näen, mutta ns. uuden luominen onkin jo vähän vaikeampaa. Tuon korun tapaiset koukerot ovat suht helppoja luoda.

Niin ja tervetuloa uudelleen visiitille. Tänne tulee lisää sisältöäkin varmasti piakkoin :)

kipa kirjoitti...

Oho, on unohtunut kommentoida tätä! Piti sanoa, että on kyllä tooodella hieno!! On ihanan simppeli, mutta silti jotenkin erikoinen :)

Kiralia kirjoitti...

Kiits :)

maiju kirjoitti...

Vastavierailulle poikkesin. Ensiksi onnea uuteen blogiin. Toiseksi on pakko sanoa, että tämä on tosi hieno. En yhtään ihmettele, että uusi omistaja tykkäsi. Niin uniikkia.

Kiralia kirjoitti...

Kiitos Maiju! molemmista :) Ystävällä oli ollut hyvät juhlat, koru oli pysynyt päässä ja minä saan jossain vaiheessa (toivottavasti piakkoin) kuvaa juhlakampauksesta korulla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...