sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Turkoosi lohikäärme

Tämä on oikeastaan tehty suurelta osin viime talvena, tarkemmin sanottuna toissa syksynä. Päättely ei vaan ole mun juttuni :D Joten tämäkin on vielä hieman kesken, vaikka onkin neulottu syksyllä 2009 ja vaikka on ollut tämän talven jo käytössäkin.

Malli: Lohikäärmehuivi by Vilma
Lanka: Novitan joku :D, 2 kerää taisi mennä
Puikot: 6
Ohje on Vilman löytyy Ravelrystä ja alkuperäinen postaus löytyy Vilman blogista täältä. Ohjeen saa myös Vilman blogista ladattua, jos ei ole Ravelryyn kirjautunut. Tämä on Novitan jotain paksummasta langasta tehty, mutta en kyllä kuolemaksenikaan muista enää langan nimeä... Sen siitä saa, kun projektin valmistumiseen menee pieni ikuisuus.

Sattumalta tästä tuli juuri sopivan pituinen käytettäväksi myös hartiakeeppinä. Mukava lämmike niille joilla on aina kylmä. Sulkemiseen olen käyttänyt suurta hakaneulaa. Alun perin oli tarkoituksena, että tähän tulee napit. Ehkä vielä joskus sitten.

Ja sitten niin päättelemättömin lankoihin...
Muutama törö vielä pääteltävänä...

7 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Kivan värinen lohikärmes! Tää on kyllä melkoinen savotta noiden pääteltävien langanpäiden suhteen, niin että sisua vain työhön! :)

maiju kirjoitti...

Aivan ihana lohikäärme... Mäkin haluun tällaisen ;)

Kiralia kirjoitti...

:)

xing kirjoitti...

Näyttää kivalta ja lämpimältä. Tällaiselle on tänä talvena todella käyttöä

Kiralia kirjoitti...

Todellakin, kaikille lämpimille asusteille on tullut paljon käyttöä tänä talvena.

Mags kirjoitti...

Hyvänvärinen ja kivannäköinen!
(Olemme sukulaissieluja langanpäättelyn suhteen...)

Kiralia kirjoitti...

Kiitos Mags :) Ja ihana kuulla, etten ole ainoa, jolle lankojen päättely tuottaa ongelmia. Ajattelin, että tämän postauksen julkaisun jälkeen otan härkää joku ilta sarvista ja päättelen nuo loput langat vihdoin. Siis iahn parin päivän sisällä piti se tehdä. Yllättäin langat hapsottelevat iloisesti edelleen :D No kun se ei käyttöä haittaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...