sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Pink Jelly

Juuri ajoissa joulupukin konttiin valmistui tällainen pinkki-harmaa-raidallinen huivi. Ohje tähän löytyi Ravelrystä  mistäpä muualta. Huivin röyhelöstä tulee mieleen jostain syystä sellaiset hyllyväreunaiset merieliöt, meduusat tai merimakkarat tai mitä niitä nyt onkaan. Onneksi huivi on kuitenkin hyvin pehmoisen tuntuinen, joten mielleyhtymä jää varsin mukavalle asteelle.

Pinkkiraidallinen merimakkara?

Ei vaan huivi, kaulahuivi 

Langat: 2 kerää Cewed Delano lankaa ja röyhelöön 1 kerä Novita Woolia
Puikot: 3,5
Tarkempaa tietoa Ravelrystä täältä

Huivin saajalle totesin, että jos et tykkää, niin lahjoita eteenpäin tai käytä vaikka lattianmoppaukseen ;) Ainakin huivi kiepsahti suorastaan sujahtaen saajansa kaulaan, joten ehkä se pääsee vielä toteuttamaan huiveuttaan julkisillakin paikoilla. 

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Nätti huivi! Mäkin olen innostunu vaihteeks kutomaan (mikä tietää sitä, että kirjojen lukeminen on tauolla...). On sopivasti ollu vapaita päiviä töistä, niin oon päässy kutomaan koko päivän :DD Parhaillaan kudon sellasta neuletakkia/boleroa, jonka etuosat aloitetaan kutomaan kainaloista viuhkamaisesti. Kuulosti niin erikoiselta, että oli pakko kokeilla. Onko muuten Tampereella hyviä lankakauppoja vai tilaatko netistä jostain? Ja mistä?

Kiralia kirjoitti...

En ole nettikaupoista tilannut lankoja vielä koskaan. Lielahdessa (särkänniemen suunnalla) on yksi iso lankakauppa, Lankamaailma. Siellä ollaan äiteen kanssa käyty pariin otteeseen käyty ottamassa lankaöverit ;D Varastot on melkoset tällä hetkellä. Sit tietty perus Novitaa löytyy kanssa melkoisesti. Ja viimeks kun oltiin kotopuolessa niin äitee tuuppas mulle mukaan kasan lankoja myös, kun se varastot oli niin pullollaan :D

Ton Lankamaailman lisäksi Treelta löytyy useampi pienempi kauppa. Muutamassa oon käyny pyörähtämässä tässä viime aikoina, mut en ole vielä sortunut mihinkään uuteen (ne varastot ;D )

Kaisa kirjoitti...

Lankamaailma, kuulostaa pahaenteiseltä (=mitä kaikkee sieltä tarttuu mukaan)! Mä oon pari kertaa tilannu netistä, eli yleensä myös menen ihan hypistelemään lankoja paikan päälle. Täällä on Oulunkylässä sellanen törkyiso lankakauppa, jossa olen kerran käynyt, mutta pyrin sitä välttelemään heräteostosten pelossa :D Eniten suosin keskustassa olevaa vähän pienempää lankakauppaa (Menita), sieltä kun saa Dropsin lankoja.
Mulla on kans aikamoiset varastot, varsinkin kun 10 vuoden erossa olon jälkeen kärräsin kaikki lankani äidin ja isän luota tänne meille. Oli pakko edes erotella puuvillat ja villat toisistaan, jotta ne saa edes jotenkin järkevämmin säilytettyä (puuvillaa kun käytän vähemmän). Oon kovasti yrittäny saada käytettyä näitä jämälankoja (tai lankoja joita oon ostanu mutten käyttäny), kutonu lapsille ja itselleni jotain pientä. Harmillisesti niitä on usein vain se pari kerää, joista ei riitä edes huiviin, mutta tumppuihin tai sukkiin taas liikaa :D

Kiralia kirjoitti...

Taitaa olla se Oulunkylän kauppa myös Lankamaailma, meinaan toi Lielahden myymälä oli sen "ketjun" toinen. Se on vaarallinen paikka! :D MIstä nettikaupoista oot tilaillut?

Mulla taitaa olla jotain jemmoja vielä Porttiksella, mutta ei kovin paljoa kuitenkaan enää, kun luulen että äitee on tuhonnut niitäkin. Aloin muuten tossa joku kerta siellä ollessa purkamaan sitä 8 (?) luokan kässässä tehtyä luonnonvalkoista neuletta. Että oli muuten valtava laitos se! sinen oltais mahduttu varmaan me molemmat! No se jäi vähän kesken se purkaminen, ja tuli tossa puheeksi äiteen kanssa ja hää sanoi että ei haittaa, ottaa sen mielellään projektiksi jos saa käyttää langatkin pois! :D

Kaisa kirjoitti...

Oon onnellisesti heittäny jo aikoja sitten pois kaikki ei-käytetyt-käsityöprojektit, mukaan lukien yläasteen villapaidat/teltat :D

Äiti ja isä muuttaa todnäk jo keväällä Karhuntieltä pois, joten joudun aina sillon tällön tekeen siellä inventaarioo sinne jätetyistä kamoistani. Eipä siellä enää juuri muuta ole kuin vanhat lelut ja koulun oppikirjat, mutta ne saa sinne jäädä Kallen väen ihmeteltäviksi.

Lankoja oon tilanne jostain nettikaupasta, jota ei enää ole :D Ja sit jostain mut en muista mistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...