tiistai 31. tammikuuta 2012

Luomisen tuskaa

Joskus se inspiraatio iskee niin rytinällä, ettei meinaa perässä pysyä. Niin kävi nyt tammikuussa. Meillä on olohuoneen sohvatyynyt olleet jo pidempaan "projektilistalla". Eli niihin on pitänyt uusia päälliset, kun nykyiset ovat niin sekalaista sakkia, kuluneet ja muutenkin ihan väärän väriset
Musta-valkoinen tyyny edustaa sitä kuluneempaa osastoa.
Kuvassa myös Tumppu-neiti ja Nalle-tyyny, joka on nyt laitettu jemmaan

Jojo-ukon lisäksi tässä nähdään vasemmalla väärän väristä tyynyä
sekä muuten vaan paritonta tyynyä oikeassa nurkassa

Kävin sitten kangas kaupassa tuossa joku viikko sitten jo kääntymässä, mutta ei oikein napannut mikään min sisäiseen silmään. Noin tunnin verran (ainakin) ees taas taplattuani ostin sitten palan valkoista kangasta (ajatelkaa! ihan valkoista sitten!) ja pienen pätkän punakuviollista kangasta. Aikas laiha saldo, myönnetään. Mutta siitä se ajatus sitten lähti. Mulla kun on kuitenkin jonkin verran kaiken sorttista kangasta kaapissakin jemmassa ja muistaakseni siellä pitäisi olla ruskeaa oikein paksuraitaista vakosamettia jossain....


Miten sitten saisin yhdistettyä sen valko-punaisen ajatuksen siihen ruskeaan oli vielä pitkään ihan hakoteilla, kunnes yksi aamubussissa töihin välähti. Muistin erään beigen pitkän neuletakin joka on ollut telakalla noin 5 vuotta ainakin. Siitä puuttui enää suunnilleen kaulukset ja vähän päättelemistä, mutta kun ei saa aikaan niin ei saa. Joten siinä aamu-unisena päätin uhrata senkin sohvatyyny-projektin hyväksi. 


Enää ei tarvisi kuin löytää aikaa kaiken suunnitellun totetuutamiseksi. Haa-haa! Siinä se vitsi sitten onkin. Ja luomisen tuska sen kun pahenee. Joku yö tarvii varmaan jättää unet nukkumatta niin saan vihdoin rauhan :D

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mulla kans sama tyynyprojekti ollut kesken meidän tänne muutosta lähtien, eli aika kauan aikaa... Meillä kun on nuo kelta-valkoiset verhot, niin täytyis päättää millaista kangasta niiden kanssa sopis laittaa tyynyihin. En ole edistynyt. Ehkä joskus.

Kiralia kirjoitti...

Ei ole yhtään edistynyt tämä rojekti tässä parin viikon aikana. Paah. Ehkä en vkloppuna olisi aikaa kaivaa ompelukone esille..

Kaisa kirjoitti...

Joko on uudet tyynyt? :D

Kiralia kirjoitti...

Muahhahahaa! No ei ole :D

Kaisa kirjoitti...

Entäs nyt? :DDD
Ja koskas nähdään?? Mennään tänä vkoloppuna hmlaan, mutta seuraavasta kerrasta ei ole vielä tietoa, kun on se muuttokin edessä. Voitas yrittää sumplia joku vkoloppu? (Yritän muistaa tulla katsoon sun vastausta...)

Kiralia kirjoitti...

Noooo ei oo! :D :D Okei oon jo saanut alotettua yhden päällisen kutomisen, mutta muuten... Tohon toiseen asiaan palaan kohta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...