tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kokeilumielellä

Sitä koolausta sitten. Ensimmäiset langat on nyt testivärjätty ja oli kyllä hauskaa puuhaa! Värjäsin itselle kaksi kerää Gjestalin Jannea. Lisäksi siinä, kun vauhtiin päästiin äiteen kanssa niin pistettiin vielä muutama äiteen lankakerän jämät uuteen uskoon.

Kuivumisvaiheessa näky on ehkä aavistuksen.... brutaali?
Note to self: muista  vyyhdetä
langat huolellisemmin

Janneen iskettiin (heh heh) viittä eri Kool Aidia. Olin vyyhdennyt langat etukäteen kerältä jonkin sorttisiin osioihin ja kiinnitellyt osioita puuvillalangalla nipuiksi. Osan niputuksesta ten tarkoituksella tiukaksi, jotta lankaan jäisi valkoisia kohtia. Vyyhteäminen olisi kannattanut tehtä huolellisemmin, laittaa niput useammasta kohdin kiinni edes löyhästi, koska aikansa kun noita kattilassa lillutteli, niin sotkuahan siitä tuli. Muutama ärräpää saattoi päästä ilmoille kun kuivia lankoja vyyhtesin uudelleen. Ihan vaan muutama... o_O

Pipo olisi näistä tarkoitus tehdä, kun jossain kohtaa kerkeäisi. Mallikin on jo vähän niin kuin valittu ja ohje printattuna...  Vielä kun olisi aikaakin.

Karamellit ikkunalla

Tropical Punch, Slammin Stawberry Kiwi, Watermelon Cherry, Orange ja Lemonade

Sitten niihin äiteen lankakeriin. Pistettiin ihan ranttaliksi ja ronskisti vaan dippailtiin kerää kattilaan, jossa oli värilientä. Ekana otettiin telteen mun lankakerien jämä värit. Pohjaväri oli kirkkaan oranssi kerä. Se sai kasteessa itselleen tummempia poltetun oranssin ja tumman punaisen sävyjä. Mun mielestä selkeä parannus, kun tuo kirkas oranssi ei kuulu mun lemppari väreihin ;) Tummimpiin osiin laitettiin vähän violettiakin sävyä tummentamaan punaista pigmenttiä.

Lankaako vaiko eikö lankaa, kas siinä pulma :P
Tropical punch, Watermelon Cherry ja Cherry

Toinen lankakerä oli luonnon valkeaa. Siitä tuli sitten tämmöinen mintunvihreä namilanka.

Lemon-Lime ja aavistus Berry Blueta

2 kommenttia:

kipa kirjoitti...

Oi, miten herkullinen väri tuo mintunvihreä! 8)

Kiralia kirjoitti...

Eikös olekin, tulee mieleen päärynäjäätelö tms. mums mums :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...