sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Neparperi-ansa

Mitä saadaan kun yhdistetään raparperi ja nektariini? No neparperia tietenkin :D Tein pirkkalehden raperperikerroskakku-ohjeella pellillisen töihin viemisiksi. Laittaisin linkin ohjeeseen tähän, mutta jostain syystä en saa pirkan sivuja nyt ollenkaan auki.

Neparperi-ansa
Täytteen tein kuitenkin pelkän raperperin sijasta raperperi-nektariini yhsitelmällä. Laitoin noin 1/3 raparperia ja 2/3 nektariinia. Kanelin jätin täytteestä pois ja siirapin sijasta käytin tavallista sokeria. Ja luulen, että leivinjauhetta tuli taikinaan vain puolet reseptin määrästä.

En myöskää säästänyt osaa neparpereista kaun päälle, vaan laitoin kaikki täyteosaan. Niin, joo, otin myös takinasta ennen jauhojen lisäystä desin pari erilleen. Siitä osiosta sai tehtyä gluteenittoman version gluteenittomilla jauhoilla. Muuten siis tein ihan reseptin mukaan :D Paitsi että tein kaksin kertaisen taikinan, jotta saisin valmista tavaraa pellillisen. Okei, myönnetään, olen toivoton mitä reseptin noudattamiseen tulee... :D Haittaakse?

Vähän on tämä kakku päältä muhkurainen, mutta ei se makua haittaa!



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...