sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Inspiroidu väreistä -haaste

Ihan ensimmäisenä pitänee pyytää anteeksi, kun tämän julkaisu meni päivän liian myöhäksi. Kysessä on siis Korukoplan haaste inspriroidu väreistä/kuvasta, jonka julkaisu päivä oli siis oikeasti jo eilen. Jostain kumman syystä ajattelin koko ajan kuitenkin, että sunnuntaina, sunnuntaina. Tänään sitten tajusin, että voihan vihna, 1.12. oli kyllä jo eilen. No tässä tulee, varmaankin matti myöhäisenä.

Ensin inspiraatiokuva:

Ja sitten pitemmittä löpinöittä itse koruun.Ihan en täysin löytänyt vastaavia sävyjä omista varastoista, mutta aika hyvin kuitenkin. Valkoista oli pakkko tunteka mukaan, kun omaan silmään vaikutelma olisi muuten ollut liian voimakas. Annettakoon se anteeksi... Siinä mielessä mielenkiintoinen haaste, että en varmasti olisi oma-alotteisesti näitä värejä toisiinsa yhdistänyt, mutta nyt kun oli "pakko" olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen. Hyvin ne sopivat yhteen.

Lista muista osallistujista löytyy täältä.
 

12 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kauniin ja sopusointuisen korun olet tehnyt:)
Ja todella mielenkiintoista on,kuinka sama kuva innoittaa koruntekijää eri lailla, sävyt kuitenkin ovat samat.

suntsa kirjoitti...

Sievä ja herkkä, ihanat värit! Valkoinen tosiaan rauhoittaa ja kokoaa korun kauniisti. Tästä kuvasta mäkin aion tehdä, teen sen sitten joskus kun kerkiän. :)

kuparikukka kirjoitti...

Harmoninen ja herkkä, kaunis koru! :)

Ninni kirjoitti...

Kaunis on koru ja eihän tuo 1.12 ollut ehdoton julkaisupäivä =) Monia matti myöhäisiä on aina, joten olkoon päivämäärät vain suuntaa antavia <3

Vikki kirjoitti...

Hienosti löysit haasteen mukaiset sävyt! Herkkä koru!

outiriina kirjoitti...

kaunis ja tasapainoinen koru.
minäkin matti myöhäisenä vasta tänään koruni väkersin, ja kun eilen yritin pikaisesti käväistä vilkaisemassa jo julkaistut ihanuudet, totesin että hyvä vain että osa jäi tälle päivälle, ei eilen olisi pystynyt kaikkia sulattelemaan :)

Mags kirjoitti...

Valkoiset nostaa hienosti esiin nuo muut värit, tosi hyvin poimittu ja toteutettu kuva koruksi <3

Nanti Laa kirjoitti...

Kaunis, herkkä koru. Valkoinen on kyllä tärkeä lisä tässä korussa. Riipus sopii hyvin. (:

JohannaL kirjoitti...

Todellakin tuo koru ei näyttäisi näin upealta ilman tuota valkoista lisäystä. Värit tulevat esiin aivan eritavalla. Ihana tuo sydänriipus. Upea :)

Katri kirjoitti...

Oii, tuo koru on todella upea! :) Ja loistava kuvavalinta. :)

Kiralia kirjoitti...

kiitos kaunis kaikille kommentoijille mukavista kommenteista <3 Yritän itse ehtiä käymään muiden osallistuijien työ läpi piakkoin.

Jaana kirjoitti...

Kaunis ja raikas koru!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...