sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ahdasta!

Herbie on ollut nyt noin viitisen viikkoa käytössä. Hyvin tuntuu kasvavan. Balisika on varsinkin kokenut varsinaisen kasvupyrähdyksen. Uusia kavereitakin on tullut ostettua kasvamaan; tammenlehväsalaatti ja nyt uusimpana romaine-salaatti. Rukola on kertaalleen uusittu, kun minusta vaikutti siltä että se toi mukanaan pienten mustien kärpästen armadan. Tiedättehän niitä kukkaruukuissa pesiskeleviä minikärpäsiä? Ällöjä!

Joka tapauksessa tuntuu toimivalta tuo laitos. Innostuin viherpiipertelystä niin paljon, että pistin pitkästä aikaa herneenversojakin kasvamaan ja ostin mung-papuja idätykseen. Oreganoa yritän saada siemenestä kasvamaan. Muutama hentoinen itu onkin ilmestynyt, mutta saisi vielä tulla lisää ja lisää vartta, ennen kun laitan ne Herbieen asti. Sille olisi just ja just tilaa vielä tuossa etualalla.
Ahdasta!

Niin joo, ja se murheenkryyni nimeltä voikukka. Sekin on päässyt Herbieen. Kasvupyrähdystä odotellaan edelleen, mutta on se saanut sentään kaksi miniminilehteä lisää aikaiseksi. Voi huokaus sen kanssa! Pitäisivätköhän naapurit mua ihan hulluna jos iskisin tohon tuuletusparvekkeelle kesällä voikukkaa kasvamaan...?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...