tiistai 29. lokakuuta 2013

Akuutti neuloosi

Alkukesästä mua vaivasi akuutti ompeluinnostus. Ideoita pursui pää pieni täysi. Juuri mitään en saanut aikaiseksi. Hah. Syytän tilan puutetta. Ei ole paikkaa, missä ompelukone saisi nököttää esillä käyttövalmiina kokoajan. Se pitäisi viritellä keittiön pöydälle omeplua varten. Ja samaiselle pöydällä pitäisi myös leikata kankaat, ellei halua lattialla koiran karvoissa pyöritellä kankaita. Selvennyksen vuoksi: en halua. Imurointi auttaa tilanteeseen hetkellisesti, siis koirankarvatilanteeseen, mutta hetken päästä... Puff! Jostain leijailee taas muutama sata karvaa. Kaikille elukoilla oli koko kesän melkein kamala karvanlähtö päällä.

Muutan pikkuompeluksen sain tehtyä, pari pussukkaa ja korjaustylsyyksiä. Yhden tyynynpäällisen. Jotain sentään. Mutta poikkeuksellisesti neuloin koko kesän läpi. Ja jatkoin syksyn tullen. Aloitin  uuden projektin. Sain jotain valmiiksi ja melkein valmiiksi. Aloitin pari projektia lisää. Näin joulun lähestyessä tilannetta voisi alkaa jo kutsumaan huolestuttavaksi.

Diagnoosi: Akuutti neuloosi.

Ranteet ovat kovilla. Ei vaan malta olla neulomatta. En ole juuri tehnyt korujuttujakaan. Ei ole aikaa moiseen. Eikä inspiraatiotakaan juuri, kun vaan neulotuttaa koko ajan. Kesällä ainakaan, nyt syksyllä sentään jotain korujuttujakin saanut tehtyä, muutaman inspiraationkin.

Tässä nämä tämän hetken UFOt eli UnFinished Objects, kuten Ravelryssä sanoittaisiin.

Pipo

Pitsihuivi

Kolmiohuivi äiteelle

Villatakki
Villatakki lienee näistä ainoa, joka etäisesti muistuttaa tällä hetkellä sitä mitä siitä pitäisi tulla :D


2 kommenttia:

mari kirjoitti...

Aah, miten tuttua! Mulla on tälläkin hetkellä ompelukone keittiön pöydällä, ja samaisella pöydällä leikkaan kankaita. Ipanoiden ruokailun ajaksi, siirrän kamat pöydän toiseen päähän "turvaan" ja sitten ne taas leviää sieltä pikku hiljaa =) Jos se kone on jossain komeron perällä, niin eipä tule ommeltua, kun ei jaksa aina sitä sieltä komerosta kaivaa esille… Keskeneräiset käsityöt onkin sitten ihan oma juttunsa. Ne kuuluu meikäläisellä jo sisustukseen ;)

Kiralia kirjoitti...

:) on se hyvä että on kohtalontovereita! Mun pitäis selkeästi kanssa vaan pitää ompelukonetta sitkeästi pöydällä... siihen vaan kertyy kaikkea muutakin, ja meidän kannettava asuu melkein vakituiseen ruokapöydällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...