maanantai 6. tammikuuta 2014

Lankavarasto 2014

Uusi Vuosi. Hyvä aika tehdä lankalaatikon inventaario, eikö? Ravelryssä Stashinsä saa kivan näppärästi muutettua excel-taulukkomuotoon. Muutamalla kikkailulla ja klikkailulla taulukko sylkäisi seuraavat luvut syövereistään: 24956,6 metriä ja 7,9746 kg. Eh he heh.. Vertailuksi sannottakoon että viime vuoden heinäkuun 30. päivä samanlainen laskuoperaatio päätyi lukuihin 18 km ja 5,814kg. Hupsistarallaa!

Pidemmittä puheitta, saanko esitellä; Kiralian lankavarasto:

Vasen (ylä)reuna: miehen villapaidan langat
Oikea yläkolmannes: vanhaa Novita jemmaa...
Alareuna: uusimmat hankinnat
Puolustuksekseni sanottakoon, että taulukossa on mukana koko määrällään yksi melkein valmis villatakki itselle, ja kolmanneksen tehty villapaita miehelle ja pari muutakin aloitettua projektia. Kyllä niistä muutama metri ja gramma lähtee varastosta. Seli seli! Kuvasta sen sijaan puuttuu kaikki kerät, jotka ovat tällä hetkellä aktiivisena projekteissa kiinni. Eli muutama kerä enemmän pyörii vielä nurkissa.

Se on varmaan sitten laihdutuskuurin paikka! Etenkin noille vanhoille Novitoille pitäisi keksiä jotain käyttöä, mutta mitä? Idoita otetaan vastaan.

ps. Idea tähän postaukseen tuli blogista Valaan villapaita. Taidan ottaa minäkin tämän ihan tavaksi.

pps. Siitä ei sitten hiiskuta kelleen, että mulla saattaa olla "varavarastoa" äiteen laatikoissa, eikösjookos? Nehän ei vielä virallisesti ole mun, niin niitä ei lasketa.... :D

3 kommenttia:

Eila Vasama kirjoitti...

Onhan siinä lankaa työstettävksi ihan kiitettävä määrä!
Oliskos joku sukka/tilkkupeitto/lapanen...Novitalankoihin sopiva rojekti? :)

Henna Lankahelvetistä kirjoitti...

Ihana lankakasa! :)

Kiralia kirjoitti...

Kiitos kiitos :D

Peittoprojekti olisi muuten uhan hyvä idea (ja olen sitä itsekin miettinyt), mutta juurikin nuo ongelmalangat ovat muuta kuin villaa, joten ne eivät oikein peitoksi soveltune. Mun ajatus peitosta kun on sellainen lämmin vilttimäinen... Mutta jos jollekin toiselle...? ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...