maanantai 25. heinäkuuta 2011

Helmiplaneetan haasteet nro 1

Tästä se alkaa! NImittäin Helmiplaneetta-messujen  haastetöiden esittely. Haasteita on kaiken kaikkiaan neljä ja työt julkaistaan näin maanantaisin parin viikon välein. Linkit muiden haasteen saaneiden blogeihin löytyy täältä.


Ensimmäisen haasteen aiheena oli siis Häät. Halusin tehdä hastetta varten pitkästä aikaa hiuskorun ja ajatus nutturan päälle asetettavasta "pannasta" alkoi kehittyä. Täytyy myöntää että tämä oli viimeinen näistä haastetöistä, jonka tein koruksi asti, vaikka idea oli valmis melkein heti kättelyssä. Sen verran siis jänskitti, että miten se lanka taas taipuu ja yhteen sitominen onnistuu. Taipuihan se ihan mukavasti.
Tätä haastetta varten piti ihan värvätä kuvausapuakin, kun omat hiuksen ovat niin lyhyet, että niistä ei millään nutturaksi asti ole vaikka kuinka yrittäisi. Pelkällä valkoisella lipastolla kuvattunua korusta ei saa kunnollista kuvaa, kun puuttuu kaikki mittasuhteet ja ainahan se on parempi nähdä koru käyttötarkoituksessaan.

Olin siis lainapään tarpeessa. Onneksi kaveripiiristä löytyi yhdet aivan ihanan pitkät ja paksut hiukset, ja niiden omistaja oli vielä suostuvainen minun kummallisiin ehdotuksiini. ;) Suurkiitos lainapäälle!

Kuvien nuttura on kyllä vähän ala-arvoinen viiden minuutin pyöräytys, mutta jospa näistä kuvista edes jotain osviittaa käyttömahdollisuuksista saisi. Tietenkään mulla ei ollut oikeanlaisia pinnejäkään nutturan tekoon, saati korun kiinnittämiseen. Hengettömillä olisi päässyt varmasi siistimpään lopputulokseen ja seliseliseli. :D

Itselle tällä korulla ei ole oikeastaan käyttöä, joten jos joku haluaa antaa tälle työlle uuden kodin niin ilmottautukoot... ;) Mailiosoite lötyy oikealta sivupalkista.

Seuraava haastetyö julkaistaan muuten 8.8., pysy kanavalla.

--
Lisäänpä tähän vielä murinaa, kun taas vaihteeksi ei toiminut bloggerin postauksen ajoitus. Murmur. Siksi tämä tulee näin myöhässä. Murmur.

3 kommenttia:

Mags kirjoitti...

No tälle korulle tuo käyttöpaikallaan kuvaaminen oli aivan ehdoton!! En hahmottanut valkotaustaisesta kuvasta korun upeutta, aivan ihastuttava ja juhlava!
Onpahan mahtavat hiukset muuten ;-)

Taava kirjoitti...

Todellakin, koru hiuksissa tuli vasta oikeuksiinsa. Loisto idea ja kaunis!!

Kiralia kirjoitti...

:) kiitos molemmille mukavista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...