lauantai 9. heinäkuuta 2011

Mekkotehtaalta päivää!

Tämä kesä taitaa olla ensimmäinen mun elämässä, kun jo toukokuun alussa alkoi kesäviikonloput täyttymään ohjelmasta. Oli valmistujaisia, polttareita, synttäreitä ja kahdet häätkin oli tiedossa. Valmitustautuminen näihin kaikkiin piti aloittaa tietysti ajoissa ja mikä sen loogisempi aloituskohta kun vaatteiden miettiminen.

Minulla oli entuudestaan jo yksi nätti turkoosi-vihreä juhlamekko, joka minulla oli viime vuonna päällä parissa häissä. Toisaalta tuumin että olisi kyllä kiva laittaa tänä vuonna jotain muutakin, joten kun löysin valkoisen raakasilkkimekon 10 eurolla, niin olihan se pakko imuroida kaupasta mukaan sillä hinnalla. Varsinkin kun sen sai huomalla 94% alennuksella! Vaikka se olikin valkoinen ja tiedossa oli häitä ja vaikka mekon malli oli omituisen pitkä ja istuvuus vähän niin ja näin... Siinä oli kuitenkin niin paljon potentiaalia, etten vaan voinut kävellä sen ohitse. Koska sitä nimittäin oikeasti saa raakasilkkimekon kympillä? Kerran elämässään, jos sitäkään.

Koska omat ompelutaidot ovat ainakin vähän huteralla pohjalla, kiikutin valkoisen mekon äiteen hellään huomaan. Siellä sitä lyhennettiin, säädettiin ja väännettiin. Pituudesta lähti ainakin 10 cm.  Halusin myös vaihtaa mekossa olevan mustan vyön johonkin vähän pirteämpään väriin. Eli pinkkiin. Ei kovin tavallinen väriratkaisu mulle, mutta kun löytyi pinkit kengäkin...

Kummisakaan häissä tätä ei tullut käytettyä, mutta valmistujaisissa kyllä. Vielä pitäisi jotain mustaa kehitellä tuohon pinkkiin vyöhön lisäksi.


Lähtötilanne
Muokattuna


2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hieno mekko! Sieluni silmillä näen jo jonkun pinkki-mustan kukkasen siinä vyöllä... ;-D

Kiralia kirjoitti...

Kiits Mags! Saman suuntaista ovat mun sieluni silmät nähneet, jotain musta(pinkkiä) kukkaa tai muuta pitsiruusuketta olen pohdiskellut. En vaan ole itse sen tapaisia härpäkkeitä pitsinauhasta ennen tehnyt, joten "suunnittelu" vie aikansa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...