maanantai 7. toukokuuta 2012

Älä pure mun kakkua!

Täällä on väännetty tämmöisiä makerruksia viime aikoina. Näitä ei kannata yrittää syödä vaikka mieli tekisikin. Ja vaikka eräs toista sukupuolta edustava työkaverini sitä yrittikin, kun vien näitä töihin näytille. Ei tainnut maistua hyvälle, ei. Mutta kokeilla oli kuitenkin kuulemma pakko. :D
Uunituotetta sen olla pitää

Sitruunajuustokakkua dominopohjalla. Se ON tarkkaa kuule!

Suklaakakkua se on, nam nam
Ja sitten vielä parit jo valmiiksi ehtineet. Korvakoruksi suunnitellut parit olivat niin nopeita tehdä valmiiksi, että ne tuli tehtyä melkein jo massan vielä jäähtyessä. Riipuksista olisi suunnitteilla ainakin pari kaulakorua. Katsotaan sitten tuleeko lopuista kirjanmerkkejä vai mitä. Jännittävää! Näihin tulee kyllä himo, joten varmaan lisää leipomuksia on varmaan tiedossa hyvinkin pian.

Donitseja strösselillä, nääs

Piece of cake!
Joko alkoi makeahammasta kolottamaan? :D Täällä ainakin on tehdyt donitseja mieli jo useamman päivän.

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onpas hauskoja ja syötävän suloisia! Mulle avaimenperä kiitos :) Ja hei, mun veljentyttö vois olla noista aivan innoissaan jos veisin sen nukkekotiin tuliaisiksi... Siis ihan vaan miniruuaks.

Maria Kupari kirjoitti...

Arvostan tätä massailutaitoa tosi korkealle, koska minun mielestä se on haastavaa! Tosi hienoa jälkeä, nuo donitsikorvikset on mun suosikit! :)

Kiralia kirjoitti...

Maria: Kiitos kiitos :) On tuo mullekin ihan kiitettävän hidasta puuhaa, mutta ehkä sekin nopeutuu kun tarpeeksi harjoittelee ;) Ja loppu tulos kyllä palkitsee!

Kaisa: Ok. Onko sulla makutoiveita ;) avaimenperään? Ja E:lle voin tehdä myös minileivonnaisia. Onkohan noiden koko ihan ok, kun siellä on kuitenkin kaksi pienempääkin. Noi donitsit on esim noin 2cm halkasijaltaan. Toisaalta jos tekee paljon isompina, niin sitten ne ei enää mahdu nukkekotiin... Hankalata.

Kaisa kirjoitti...

Ei ole makutoiveita, luotan makuusi :P
Mä luulen et nukkekotiin kelpaa noi koot, tuskin E siitä niin tarkka olisi. Jos on liian pieniä niin ne hukkuu saman tien ja on vaikee leikkiä niillä. Tai no, lapsillahan on pikkuset sormat :D Ihan miten parhaaksi näet. Onhan Barbienkin hiusharjat isommat kuin pitäisi (no okei, ne nuket itsessäänkin on ihan epämittasuhteessa...).

Tanja Janhunen kirjoitti...

Herrrkullisia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...