torstai 30. elokuuta 2012

Huumaavaa omenaa

Omppuhyvettä. Mukailtu uusimman Ole hyvän reseptiltä.

Näyttää ihan sellaiselta siemen pötköltä mitä myydään jysijöille..
n. tusina kotimaisia omenoita pilkottuna

80g sulatettua margariina
1dl sokeria
reilu rkl hunajaa
1/2 tl kanelia
1dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
vajaa desi ruohittuja hasselpähkinöitä
ripaus suolaa
-> sekoita astiassa tasaiseksi muruseokseksi (jos jää turhan tahmeaksi/rasvaisen tuntuiseksi lisää vähän kaurahiutaleita).

Lohkotut omena vuoan pohjalle ja muru-seos päälle. Paisto uunissa 200 astetta, n. 35 min.

Tuli semmoinen pieni piirakkavuoallinen, olisko 22-23 cm halkaisijaltaan. Sopii nautittavaksi esim. imuroinnin jälkeiseen ketutukseen.
uunista suoraan lautasen kautta naamariin, kiitos!
ps. Otin toisen palan heti ensimmäisen perään :D


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...