sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sydämellistä

Turkoosia, mutta hillitysti <3
Viime kesänä tarvitsin apua yhden haastekorun kuvaukseen. Kyseessä oli tämä hiuskoru, jota varten tarvitsin "kuvauspäätä". Rekrytoin hommaan ystävän, jolla on aivain ihanat pitkät ja paksut vaaleat hiukset. Harmi, etten ole tarvinut kuvaus apua hiuskoruille pitkään aikaan ;) Joka tapauksessa tein nyt samaisen ystävän pyynnöstä hänelle rannekorun. Toivomuksena oli, että koru sopisi nilkkaankin jatkoketjun avustuksella. Kävimme yhdessä läpi minun helmivarastoja yksi ilta ja sieltä valikoitui aika iso kasa kaikkea ihanaa. Turkoosia toivottiin väriksi, mutta ei liikaa.

Ihan kaikkea en onnistunut ymppäämään koruun, mutta aika paljon kuitenkin :D Lisäksi sain viime metreillä idean, että korun jatko ketjunhan olisi mahdollista linkittää kiinnikin kun korua käytettään ranteessa. Käytin tähän pientä T-lukkoa, jonka salpa osana toimiikin pieni LOVE-maskottiriipus.


jatkoketju auki
jatkoketju kiinnikoko rimpsu

Tästä tuli itseasiassa tosi kiva, pitää varmaan tehdä itsellekin joku tämän tapainen. Siis mun mielestä, vielä odotellaan uuden omistajan tuomiota :D :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...