sunnuntai 18. marraskuuta 2012

P'ska, p'skempi, tänään

On päiviä kun mikään ei tunnu oikein sujavan ja on päiviä jolloin kaikki tuntuu menevän päin peetä. Tämä sunnuntai oli toinen noista. Arvatkaaa huviksenne kummanlaisesta on kyse.

Piti tehdä polymeerisavi herkkuja. Mokasin massojen lämmityksessä pahasti ja sain aikaan kasan mureneviä massaklönttejä. Ja roskiin.
Murusia murusia, vaan ei enää toimivia
Sitten päätin kokeilla erästä maissijauho-sooda taikinajuttua. Olin bogannut ohjeen jostain netn uumenista ja ko. massalla pitipystyä tekemään koristelätysköjä esimpiparkakkumuotteja käyttäen. Kuukkeloin taikinajuttua ihan yleisestikin, kun en luottanut ekaan löytämääni ohjeeseen. Samanlainen ohje löytyi kuitenkin useammasta läheestä, joten testiin vaan.

Tein taikinan ohjeen mukaan, annoin jäähtyä. Ja tiedätte varmaan jo miten siinä sitten kävin. Murusia, murusia, muttei toimivia...
Lisää murenevia massoja
En todellakaan keksi mikä meni mönkään. Liikaa maissijauhoa? Liian lyhyt keittämisaika? Liian vähän maissijauhoa? Jos joku on tehnyt maissijahoista, soodasta ja vedestä toimivan massan, joka jopa pysyy kasassa kaulitessa, niin kertokaa ihmeessä miten se onnistui!

Massailujen näin epäonnistuessa kahteen kertaan, päätin sitten ryhtyä kuvailemaan valmittakorujuttuja. Kuvaaminen onnitui kyllä, mutta kun yritin siirtää kuvat koneelle, niin ne olivatkin kaikki jossain ihme muodossa, jota kone ei tunnistanut. Koneelta puuttuu kuulemma Nikonin oma-ohjelma tällä hetkellä. Lisää kiroiluahan siitä seurasi.

Päädyin sitten källimään miehen XBoxin ohjaimesta akut tuohon meidän pokkarikameraan, jotta sain edes muutaman kuvan koneellekin asti. Kaikki kameran akuthan olivat tietyti tyhjiä, kuinkas muuten. NO ei toiminut kamera XBoxinkaan akuilla. Pöllin sitten hiirestä akut hetkeksi. Kaikki tämä vain muutaman ruppasen kuvan takia. Mäyh.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...