keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Voihan geeli!

Miten tässä nyt näin pääsi käymään? En ymmärrä ollenkaan. Lähti juna ihan totaalisesti lapasesta, jos nyt niin voi sanoa. Kaveri tilasi itselleen geelikynsien teko setin, ja kutsui mut melkein puolihuolimattomasti käymään ja että hän voisi laittaa mullekin geelikynnet. Koska mun omat kynnet liuskottuu helposti, varsinkin jos vähänkään lakkailee, niin idea oli musta hyvä. En ajatellut asiaa sen pidemälle silloin. Ja niinhän siinä kävi, että osui ja upposi.

Ne ekat kynnet tehtiin ihan vaan oman kynnen päälle geelaamalla. En usko, tulen tippeihin sekoamaan itse kovinkaan helposti. Kohtelin niitä kynsiä aika rajusti, juurikaan en niitä varonut, ja irtihän ne alkoivat napsahtelemaan parin viikon kuluttua. Sillä aikaa olin jo niin koukuttunut ideaan kestävistä kynsistä, että menin ja tilasin itsellenikin geelikynsien tekoon perussetin. Viimeinen niitti ekoille geeleille oli tämän viikon remppa-hommat (niistä lisää myöhemmin). Lopulta irrotin loputkin kynnet.

Eilen oli sitten aika tehdä uudet geelit. Samainen kaveri tuli työnjohtajaksi ja viralliseksi valvojaksi. Ja nyt on iiiihanat kynnet! Katsokaa vaikka (mutta älkää katsoko kuivia kynsinauhoja)

Vaaleaa shimmeriä, vaiko onko tuo nyt sitten holoa?
Vielä on nämä termit hieman hukassa...
Parit blingbligit riittää
 Lyhyethän nämä on, mutta ei mun harrastuksilla ja työnkuvalla oikein pitkiä pidettäisikään. Nyt jännätään kauanko nämä pysyy kiinni, mutta onneksi on lyhyt matka kynsistudioon!

Sitten vielä lyhyesti tarvikkeet geelikynsien tekoon, jos jota kuva vaikka kiinnostaisi.
Geelejä, putsausainetta, ruusupuutikkuja, viiloja.
Paketiin kuului lajitelma tippejä ja tippileikkuritkin.

UV-uuni

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Jee! Täällä yksi koukuttunut :-D Siskoni ensin viime kesänä hankki 'oman studion' ja minäkin innostuin omasta uunista joulun alla. Juuri äsken korjasin kaksi kynttä ja minä olen taas aivan hullaantunut tippeihin!
Jokos olet leimailuun innostunut ;-) ?

Kiralia kirjoitti...

Juu, leimailun "keksin" viime syksynä. Muutaman laatan olen itsellekin hommannut. Ongelmana oli vaan se että kun lakkasin kynsiä, niin ne alkoivat liuskoittumaan kärjestä, vaikka vaihdoin kynsilakan poistoaineen asetonittomaan. Nyt toivonkin, että saisin näistä geeleistä apua siihen, että kynnet kestäisivät paremmin, kun on tuo geeli pitämässä kasassa pakettia. Ensin pitää varmaan opetella kunnolla toi geelaustekniikka ja sitten pääsee taas lakkailemaan ja leimailemaan.

Olisi mielenkiintoista kyllä nähdä sunkin kynnet Mags! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...