lauantai 18. toukokuuta 2013

5200

Villapaita! Olen saanut pitkästä aikaa jotain isompaakin kudottua loppuun. Ihan kokonaisen villapaidan! Itseasiassa se taitaa olla tunika. Kuitenkin, jee, hyvä minä!

Alkumetreillä...
Asiaa auttoi kovasti ihana lanka ja ihana ohje, jossa koko juttu kudotaan yhteen pötköön, ilman ommeltavia saumoja. Ja minähän melkolailla vihaan saumojen ompelua, ihan yhtä vähän tykkään lankojen päättelystä. Niitä tässä kyllä oli muutama. Mutta vain muutama onneksi. Taisi olla 7 tai 8  kpl, eli ei paha.

Tykkäsin ohjeesta, mallista ja lanasta. Kerrassaan kiva projekti siis. Blingbling napit olivat ihan must tämän pelkistetyn harmaan piristäjiksi.

5200
Lanka: Heritage silk, 275g
Puikot: 3,5mm ja 3,75
Malli: Suvi Simola 5200 K
Ravelryssä: 5200


Hihansuut
Tasku ja helman epäsymmetria

Sivuhalkio 
Ei, se ei ole mallinukke,
vaikka kovasti siltä näyttääkin...
 Tämä tuli valmiiksi jo maaliskuussa, mutta kuvaus vaan jäi ja jäi ja jäi. Ihana se on kuitenkin, ja pääsee heti syksyllä käyttöön.

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

UPEA!!!!!!

Irma kirjoitti...

Kiva malli ja väri! Näyttää sopivat hyvin kuvattavalle ..........eli kaiketi sinulle:)
En tykkää myöskään neuleen osien yhdistelystä, siksi minulla on kalme vuotta sitten neulotun villatakin osat osina edelleenkin. Lanka oli suorastaan KALLISTA että jo senkin takia kannattaisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä työ loppuun.

Kiralia kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista <3 Minähän se itse kuvissa törötän :D

Saumojen ompelu on kyllä tosi raskasta puuhaa. Siihen ei oikeasti menisi kauaa, mutta jotenkin se vaan on niin... Raskasta :D

Tämä vilukissa testasi eilen illalla/yöllä tätä paitaa. Oli lämmin, mutta ei silti hiostava, eikä ruvennut kutittamaan vaikka kuuma tulikin. Tykkään!

mari kirjoitti...

IHANA PUSERO! Tykkään kovasti tosta helmasta, tosi kivan näkönen :)

Kiralia kirjoitti...

Kiits, Mari. Itsekin tykästyin ensimmäisenä juuri tohon helmaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...