torstai 11. heinäkuuta 2013

Kimonononi mun

Kimonono eli mohairvillatakki. Ei ehkä ihan näille keleille tehty, mutta kun kerta valmistui niin pakko se on esitellä nyt. Okei, huijasin. Tämä valmistui jo kesäkuun alkumetreillä,  kuvaaminen taas kesti... Kuukauden. Eihän se nyt ole juuri mitään... Ihan vasta eilenhän mä tän päättelin. Juujuu.

Alkuperäinen malli oli paljon pidempi,  mutta tein tarkoituksella lyhyemmän.  Pitsikuviossa on varmaan  sen miljoona virhettä,  etenkin takakappaleessa. Sitä ei onneksi itse juurikaan katsele ja muut ei varmaan edes huomaa mitään. (Toivossa eletään ja sillä aikaa neulemiitteihin laitetaan muuta päälle! Hehe.)

Kimonono
Hihat ovat sen verran leveät nimittäin
Napit siitä puuttuu, mutta voi olla että en tule niitä koskaan laittamaankaan. On nimittäin sen verran höyhenen kevyt takki, että napit varmasti vetäisivät ja venyttäisivät reunoja. Samettinen vyö saa luvan toimia sulkumekanismina tälle, kunnes keksin jotain muuta (eli en koskaan... Hahah)

Ohje löytyy täältä. Lämmin tuo tuntuisi olevan, ohuesta olomuodostaan huolimatta.

Lanka: Schoppel-Wolle Merino Lace 112g
Puikot: 5,5
Kimonono Ravelryssä

4 kommenttia:

TanjaV kirjoitti...

Hieno malli ja ihana väri, näyttää just niin keveältä kun varmasti onkin. :)

Korukopan Eija kirjoitti...

Tosi kauniilta näyttää! Kivan mallinen :)

mari kirjoitti...

Hieno! Ja vyö sopii hyvin tuohon takkiin, itse en laittaisi nappeja =)

Kiralia kirjoitti...

Väri on just mulle tyypillinen :D Pitäisi varmaan jossain vaiheessa neuloa jotain muutakin kuin turkoosi-petroli-akselilla olevia... Tai harmaata. Seuraavakin valmistuva projekti sopii hyvin tähän tuttuun värimaailmaan. Ei ku hei! Teinhän mä ne pöllölapaset! Niissä oli sitä pinkkiä! :D

Oikein kiva kyllä että joku kannustaa mua jättämään napit pois. Mielestäni oikein hyvä juttu, Mari ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...