tiistai 27. tammikuuta 2015

Lankavarasto 2015

Tammikuu. Aika tehdä taas lankalaatikon inventaario. Ravelry stashin pyöräytys Exceliin ja tulokseksi saadaan: 24648,8 m ja 8,83kg. Viime vuonna luvut olivat 24956,6m ja 7,97kg.

Heeetkonen! Viime vuonna sain valmiiksi 2 villapaitaa, yhden villatakin, yhden pipon, 2 huivia ja 3 liivi/kauluri/poncho tyyppistä luomusta. Ja lanka on vähentynyt vajaat 300m? Wooot? Ja kiloissa oli tullut yksi lisää??? Tuplawoooot?? Tarkistuskierros ravelrylssä tuotti viime vuonna valmistuneiden projektien lankamääräksi 6368,1m ja kiloina 3,26. Ihan kohtalainen suoritus tällä tavoin tarkasteltuna.

Lankavarasto 20015:
Takarivissä ikuisuusNovitoja
Oikean reunan valkoiset värjäämisharjoitteluja varten
Alhaalla oikealla alpakkaa
Alhaalla vasemmalla merinovillaa
Keskellä sekalaiset villalangat

Tähän on nyt oltava looginen selitys. Muu kuin se, että olen jemmannut lisää lankaa kulutuksen verran. Eihän se nyt ole mahdollista lainkaan. (En esim ostanut kanssa kahelilta sekalaista säkkiä Dropsin Alpaca lankaa. Pois, pois se minusta!)

Kröhöm. Loogisempia syitä


  • Kävin just eilen lankakaupassa. Kun ne poistettaisiin stashin saldolta olisi lankaa vähentynyt noin 1000m viime vuodesta. Ei ehkä ihan riitä selitykseksi yksin...


  • Useampi viime vuoden projekteista on tehty juuri niitä varten ostetuista langoista. Olen siis käytännössä jemmannut viime vuoden samoja vanhoja lankoja. Uuups! Hehehe. Vuoden 2015 tavoitteet tällä saralla voisi tiivistää: käytä lankavaraston lankoja projekteissa äläkä osta uusia lankoja projekteja varten. Pitäisi saada vaihtumaa tuohon varastoon niin sanotusti.  On mulla onneksi jo yksi idea noiden ongelmallisimpien vanhojen Novitojen varalle keksittynä. Enää tarvisin ainakin kuusi lisää.

Heti perään pitää tunnustaa, että pari ihqua vyyhtiä saattaa olla tätä kirjoittaessa matkalla mun luokse + ainakin yksi kerä valkoista merinovillaa tarvitsee ostaa, jotta saan valmiiksi kesken eräisen projektin, mutta jos noin muuten pidättäytyisi langanostamisesta ja tuhoaisi vanhoja varastoja. Mitä veikkaatte, onnistunko? :D2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Sepä taitaa olla lankojen kanssa sama kuin helmienkin - että ostettava on, kun ihastuu :-)
En tietenkään halua lannistaa sua, mutta älä ole myöskään liian ankara itsellesi!

Kiralia kirjoitti...

Näinhän se on :) tai jos sattuu vaikka hyvä tarjous eteen :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...