sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Entä jos ei inspiroi yhtään?

Tässä tapauksessa on kyse langoista, jotka eivät vaan värinsä puolesta inspiroi yhtään. Ostin kanssa räveltäjältä toissa talvena (!) kasan Dropsin Alpaca lankoja. Se oli sellainen sekalainen säkki useampaa sävyä. Muutama iskemätön kerä ja vajaita. Siis määrän puolesta. Toisaalta kyllähän tuota väri-inspiroimattomuutta voisi pitää sitäkin vajavuutena langan kanssa... :P

Pahiten silmään otti heti yksi kellanvihreä vajaa kerä. Tulkitsin sen Dropsin värikartasta sävyksi 2916, tumma lime. Sellainen melkein neonsävyn tavoin hohtava murrettu limen vihreä. Gnääh. So not me.

ENNEN: vyyhti märkänä
Vai onko se sittenkin merilevää... 
Jotainhan sille piti tehdä. Sain mutkan kautta sinistä ja keltaista elintarvikeväriä. Noin 1,5v sitten! Ainakaan ei voi sanoa, että olisin hätiköinyt tämän projektin suhteen, juuei. Suunnittelu vaihe oli siis hyvinkin perusteellinen. Perusteellisen pitkä.

Lopulta lanka kohtasi sitruunahapon ja sen jälkeen sen värinkin.
Väriä kattilassa, vieressä ydinjäte-merilevää... Eiku! Lankaa!
Sitä siinä sitten dippailtiin hartaudella. Jossain vaiheessa päätin lisätä pyttyn vielä vähän mustaakin elintarvikeväriä tujauksen. Tämmöönen siitä nyt sit tulit.
Värjätty märkä vyyhti
Ja sama vyyhti kuivana. Tommoinen liukuvärjätty irkkuvihreä siitä tuli. Istuu mun värikarttaan paljon paremmin. Kuva vääristää jonkin verran, sävyerot ovat isommat vaaleimman ja tummimman kohdan välillä, mutta kun tämä talvella kuvaaminen on mitä on. Ihan ihmeitä tästä nyt ei aikaan saada, tuota on siis kokonaista 42g. Vähän mietityttää että josko tekisi sekalaisraitapaidan noista säkin langoista, mutta pohditaan sitä nyt sitten vielä vuosi tai pari! Ettei tule vaan hätiköityä nääs.
Mitäs tästä nyt sit tehtäisiin?
Eikä tuon Alpaca-säkin uudelleen muutokset tähän jää! Saanko esitellä seuraavat uhrit:
3112 & 3770
To be  continued...
Projektin valmistumisaikataulu: joskus keväällä 2017, hah!


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...