torstai 5. maaliskuuta 2015

Azul, aka kuvaamisen ikuisuusprojekti

Ihanan ihana Azul-toppi on vihdoin kuvattu. Eihän siinä mennytkään kuin puolitoista vuotta! Hieman pidemmän aikataulun projekti tuo kuvaaminen vai? Lupaan että tämä kuvaamisrästien vanhin tapaus. Oikein huolella marinoitu yksilö. Nämäkään kuvat eivät ole ihan täydellisiä, mutta saavat nyt kelvata. Esimerkiksi takaa ei tullut kunnollista näpsäsyä. Mutta aikataulu.

Ravelryssä: Azul
Malli: Kessa Tay Anlin Lapis
Lanka: Patons Silk Bamboo
Puikot: 4mm ja 2mm
Meillä oli miehen kanssa 10. vuotispäivä viime lauantaina ja olimme siis menossa syömään ulos. Siitä aikataulu. Siinä kun teimme jo lähtöä (toinen jalka suunnilleen ulkona ovesta) tajusin, että nyt on toppi päällä, tukka kuosissa, kuvaaja vieressä ja kamerakin mukana. Jakuvianytheti.


Tein tästä muistiinpanojeni (ja hatarien muistikuvien) mukaan yläosaa pariin kertaan. Tämä kun tehdään ylhäältä alas päin. Esin totesin että topista on tulossa aikas iso. En kyllä muista miksi. No purettiin. Sitten yhdistin takakappaleet väärinpäin, eli kainaloista meinasi tulla keskitaka ja keskitakahalkiosta kainaloaukot. Ja taas purettiin.

Takaosan halkio ja blignbling napit
Lanka on tässä aivan ihanaa. Bambua ja silkkiä. Lämmin, pehmeä ja hengittävä. Ja nukkaantuva. Ikävä kyllä. Ei kovin kestävää lankaa siis, mutta tällaisessa vähemmän käytettävässä juhlaneuleessa menee hyvin. Arkitoppiin en enää valitsisi tätä lankaa.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/8870271/?claim=eyu9ujexcsj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...