keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lähti juu lapasesta

Lankoja, lankoja, lankoja. Niitä alkaa olla aikamoinen kasa. Kuka nämä kaikki neuloo ihanuuksiksi? :D Ja vielä oleellisempaa, kuka nämä vyyhdit kerii? Mies nmittäin hieman huokaili, kun kuuli, että yhdesäkin vyyhdissä on 800 lankaa.
Cascaden lankoja ja yksi Dropsin väripilkku
Näistä olisi tarkoitus tehdä sukkia, pitsihuivi ja villatakki.

Syy tähän vyyhtipaljouteen on se, että satuin huomamaan Lumoavan langan loppuunmynti-ilmoituksen tuoreetaan. Lapasestahan se lähti... Olen tehnyt Ravelryssä stashin päivitystä tämän talven aikana. Kokonaislankamäärä summautui jonnekin kuuden kilon paikkeille. Jotain keriä ikuvanhoja lankoja tosta määrästä puuttuu kyllä, mutta ei silti mielestäni ole vielä ihan hirveä tilanne, eihän??? Eihän?

2 kommenttia:

mari kirjoitti...

Siis ei ollenkaan paha tilanne. Lankaahan pitää olla paljon erilaisia ja värisiä, mistäs sitä tietää koska se inspis iskee, eikä sitten ehdi enää kauppaan. Täällä kans kaapit ja komerot tursuaa lankaa, mutta en anna asian häiritä =)

Kiralia kirjoitti...

No hyvä, että edes joku on sitä mieltä.. Saatoin ehkä nimittäin taas repsahtaa ostamisen puolelle. Vajaa puoli kiloa silkki-bambulankaa kotiutui eilen. Nettikaupat pitäisi kieltää lailla! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...