perjantai 8. toukokuuta 2015

Iloinen haaste

Sain tuossa reilu kuukausi (!) sitten iloisen haasteen Miikkulaiselta Vinoon meni -blogista. Olin tuolloin juuri lenssussa, joten asian hoitaminen jäi toissijaiseksi kamalalle ololle. Ja sen jälkeen se vaan jäi. Ja jäi... Oikeasti siitä on jo puoltoista kuukautta. Mihin aika oikein menee?

No nyt joka tapauksessa lähtee!

Haasteen säännöt siis:

-Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
-Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voi myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
-Voit ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.


Osa venymisestä johtui siitä, että yritin päättää ketä haastaisin mukaan. Vaikea päättää! Niin paljon kivoja blogeja! Päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen niihin kahteen, jotka ensimmäisenä tulivat mieleen.

Bikke Bikken pilttuusta
-Bikkellä on aivan mahtava asenne elämään. Voi sitä positiivisuuden määrää! Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta <3 Tykkään kovasti Bikken tyylistä kirjoittaa.

Annukka Annukan aurinkoisista
-Nimensä mukaisesti aurinkoista menoa. Ihania ommelluksia, kauniita sisustusjuttuja ja heleitä värejä. Tykkään! :)

Kuvitus kuvana vielä mahtava Totoro-aiheinen kassi, jonka sain Scoundrelilta. Voitin hänen arvonnassaan lohdutuspalkinnon, ostoskassin omavalintaisella aiheella. Valitsin teemaksi tosiaan Totoron, se kun sattui tulemaan tvstä juuri arvonnan aikoihin. Ja tälläisen sitten sain. Mahtis!
Totoro ja pikkuöttiäisest :D

3 kommenttia:

Birgit Bikken pilttuusta kirjoitti...

Olen sanaton! Ihana kuulla minkä kuvan sitä bloggaillen antaa...Niaan ja kumarran💖
Haaste otettu vastaan ja kehitteillä jatko😂
Oikein muksaa viikonloppua sinne!!

Kiralia kirjoitti...

Jee! Hienoa Bikke! :)

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko lähettää oman osoitteesi tai lähimmän smartpostisi mulle sähköpostiin vinoonmeni@gmail.com. Ilahdutus kirjeen olisi lähdössä matkaan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...