perjantai 12. elokuuta 2016

Tottorooo Tottooro!

Saanko esitellä: Totoro the travelling companion!

Täällä ollaan oltu ihan lomalla. Kirjaimellisestikin. Ensin oli viikko talvilomaa ja sitten siihen perään kaksi viikkoa kesälomaa, joista on enää tämä viikonloppu jäljellä.

Kesäloma kun alkoi kolkutella ovella piti pikapikaa aktivoida projekti nimeltä Totoro. Siitä on Sammyn kanssa ollut pitkät pätkät puhetta, että pitäisikö tehdä pieni maskottiTotoro reissuun otettavaksi ja eri kohteissa kuvattavaksi. Miten päädyimme juuri Totoroon, en osaa sanoa. Ei niin mitään käryä. Ja juu katottiin keväällä Amelie, siitä se idea sitten saikin lisää vettä myllyynsä, mutta tästä oli jo talvella puhetta
The mugshot
Ravelryssä: Totoro the travelling companion
Ohje: grey totoro amigurumi
Koukku: 1,5
Lanka: Hjertegarn Diamond cotton 8/4
Aloitin Totoron kesäkuun 12. ja se oli valmis 3. heinäkuuta. Samana päivänä lähdettiinkin sitten Norjaan roadtripille (siitä lisää myöhemmin). Eli juuri ja juuri pääsi Totoro mukaan matkaan. Lehtihattu jäi tekemättä, se tulee sitten joskus. Ehkä seuraavalle reissulle sitten? Jonkilainen kiinnitysklipsisysteemi olisi myös kätevä lisätä.

Lainahattu Oslon satamassa
Sanon vielä sen verran, että ei tuo virkkaaminen ole mun juttu. Kutominen on kivempaa. Samassa ajassa kun nyhersin tätä, olisi varmaan tehdyt paidan. Mutta kuten eräs ystäväni totesi, onhan Totoro nyt paljon söpömpi!


2 kommenttia:

Julia Tuuhela kirjoitti...

Ihana Totoro! Kiva idea myös reissumaskotti =)

Kiralia kirjoitti...

Kiitos :) Tämä on kyllä varmasti aina hyvää matkaseuraa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...