maanantai 7. toukokuuta 2018

Siksak -shortsit

Männä kesien satoa. Shortsit, jotka ovat jo pääseet kiertoonkin tässä välissä. Mutta tulipa tehtyä. Ja nyt myös julkaistua, kun kesäkin lähestyy. *Sormet ristissä*
// More old stuff from past summers. These shorts have since been released to the world (read recycled), but here is their moment in spotlight 'cos summer is coming (we all hope).

Tehty Burdan kaavalla "en muista mikä". Onnistuivat ihan yllättävän hyvin siihen nähden että en ollut vaatteita ommellut sitten koulun kässätuntien. Jälki oli jopa sitä luokkaa, että kehtasin julkiselle paikalle lähteä nämä päällä. Se oli aika hyvin se! Näiden jälkeenhän on syntynyt muutamia hamosia, joita on pidetty sitten vähän enemmäkin julkisesti. Pitänee palata shortsi-ompeluksiin kyllä tässä jonain vuonna taas.
// Used a Burda pattern "can't recall what" for these. Very educational project. Used these in public also few times so they weren't a complete miss. Since this project I have made few skirts with more success. 




Jälkikäteen kun on helppo jakaa viisauksia, niin yksi voisi olla se, että tehdään tällaiset joustavasta kankaasta. Olisivat himpun mukavamman päällä... (Pääsyy siihen miksi sortsit päätyivät kiertoon niin nopeasti, heh).


// I did end up hoping I would have used a elastic fabric though, might have been more comfortable that way. Well live and learn as they say!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...